La FECCOO rebutja les declaracions i l'actitud que el senyor Company, candidat del PP, va tenir ahir al programa “cara a cara” d’IB3 tv

  23/05/2019.

  Ahir al programa es va fer ben visible, que el partit al que el senyor Company representa, el PP, o desconeix la realitat educativa de les Illes o la fa servir com a eina política. Això els torna a situar en la mateixa línea ideològica i d’acció executiva que en la passada legislatura, on varen fer retrocedir l’educació de les Illes més de 15 anys, i, per tant, també les xifres de fracàs i abandonament i creant un clima de tensió constant amb la comunitat educativa sense respectar els espais de diàleg, de consens i de negociació amb els sindicats.

  A les nostres Illes necessitam Governs i governants responsables, que entenguin que l’educació i l’atenció a les necessitats que expressa la comunitat educativa, són les claus del progrés. I que, en especial, els seus docents, són l’eina que ho fa possible. Desconfiar d’aquests, o incitar a la seva desconfiança, com ahir va fer el senyor Company, només pot provocar un altre irresponsable retrocés i una nova crispació social, que, com ja ha succeït, sigui molt beneficiós per als que més tenen, en clar perjudici dels que manco recursos disposen.

  Només amb una educació que té recursos suficients, inclusiva, estable i equitativa, és possible crear una societat cohesionada, justa, igualitària i crítica, podrem afrontar els presents (i futurs) reptes socials i econòmics on les nostres Illes es debatran entre continuar avançant com aquests quatre darrers anys o retrocedir.

  El proper diumenge 26 de maig surt a votar per l’educació!

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.