La FECCOO aprova en solitari la convocatòria d'oposicions 2019 que oferirà 1070 places en compliment de l’acord.

  La conselleria accepta que els aspirants es puguin dur una còpia dels seus exàmens com la FECCOO havia proposat.Aquest mateix model d’oposició que avui hem aprovat, l’anterior convocatòria 2018 va donar places a un 85% d’interins amb una mitjana de 7 anys d’experiència.

  25/02/2019.
  Professor

  Professor

  Avui a la mesa sectorial hem fet un seguit de propostes amb la intenció de millorar encara més la convocatòria tot intentant que sigui més transparent i propera a la realitat docent. És per això que han volgut acceptar que els aspirants puguin dur-se una còpia de les proves escrites que realitzaran.

  Desde CCOO hem centrat les aportacions en tres aspectes: l'adaptació del procediment a la pràctica docent, en minimitzar l'impacte del caràcter insular de la nostra comunitat i en les oportunitats dels aspirants.

  El Rd 276/2007 estableix dues proves eliminatòries. La primera d'elles es un sorteig i té caràcter memorístic, per tant allunyada de la pràctica docent. La segona s’adequa en gran mesura a la pràctica docent i a demostrar les tècniques de l’exercici docent. El que demanàvem avui era invertir l'ordre de les proves per tal d'ajustar la selecció a la pràctica docent real.

  A més, com que aquest decret no contempla la insularitat hem demanat minimitzar l'impacte en aspirants que no tenen tribunals a les seves illes. No tots els aspirants tenen tribunal a la seva illa per tant hem demanat allargar el temps de convocatòria dels aspirants de 24 a 48 hores per tal que puguin trobar bitllets d'avió o vaixell i reservar allotjament amb temps suficient.

  Hem aprofitat també per recordar que volem un nou acord d’estabilitat que amplïi l’oferta d’oposicions per als cursos 2021-23 (per al 2020 encara està vigent l’actual on estan compromeses 1000 places més) per continuar atorgant l’estabilitat que el sistema educatiu necessita per poder implantar mesures contra el fracàs i l’abandonament

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.