Convocatòria d'Oposicions 2019

  11/02/2019.

  Ja s'han publicat oficialment les oposicions docents de 2019 que començaran el proper 22 de juny de 2019.

  Recordau que el termini de presentació de sol·licituds serà de dia 7 de març fins a dia 26 de març de 2019 ambdós inclosos.

  Quan faceu la sol·licitud haureu de triar per quin torn us presenteu.

  TORN 1 i 2: Torn lliure i torn reservat per a discapacitats. Si no sou funcionaris de carrera us heu de presentar a través d'aquest torn. Recordau que per presentar-vos a través del torn reservat per discapacitats, heu de comprovar que a la convocartòria hi ha places reservades per aquest torn en l'especialitat a la que opteu.

  TORN 3: Accés al subgrup superior. Si sou fucnionaris de carrera del subgrup A2 (cos de mestres i professors d'fp) podeu accedir al grup A1 (secundària i règim especial) a través de la promoció interna. Recordau que necessiteu un mínim de 6 anys al cos d’origen com a funcionari/a de carrera, l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds.

  TORN 4: Accés a un altre cos del mateix subgrup.  Si sou funcionaris de carrera i voleu accedir a un altre cos del mateix subgrup (secundària - règim especial o cos de mestres - FP) podeu fer-ho a través d'aquest torn. Recordau que heu de comprovar que la convocatòria contempla places reservades per aquest torn.

  TORN 5: Adquisició de noves especialitats. Si sou funcionaris de carrera i voleu accedir a una altra especialitat del mateix cos (per exemple de Llengua castellana a Geografia i història a secundàira) ho podeu fer-ho a través d'aquest torn.

  A la documentació associada hi trobareu un resum del procediment de cada torn així com els temaris que són vigents actualment.

  Per qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònica a ensenyament@ib.ccoo.es

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.