Convocatòria d'Oposicions 2019

  11/02/2019.
  Cartell col·laboració oposicions docents 2019

  Cartell col·laboració oposicions docents 2019

  Recorda que el dia 22 de juny has de portar la programació amb el full de verificació emplenat.

  Enguany la FE-CCOO tornarà a col·laborar en el bon funcionament de les #OposicionsDocents2019

  Clicant aquí us podeu baixar el cartell amb els nostres noms i números de telèfon.

  També podeu entrar al portal de l'opositor clicant aquí. Recordau que en aquest portal es publicaran tota la informació pràctica que heureu de menester per acudir a les proves i consultar-ne el resultat.

  Si voleu saber quina serà la constitució dels tribunals i la distribucuí d'aspirants heu de clicar als enllaços següents:

  - Cos de mestres

  - Cos de secundària

  Ja s'han publicat oficialment les oposicions docents de 2019 que començaran el proper 22 de juny de 2019.

  Recordau que el termini de presentació de sol·licituds serà de dia 7 de març fins a dia 26 de març de 2019 ambdós inclosos.

  Quan faceu la sol·licitud haureu de triar per quin torn us presenteu.

  TORN 1 i 2: Torn lliure i torn reservat per a discapacitats. Si no sou funcionaris de carrera us heu de presentar a través d'aquest torn. Recordau que per presentar-vos a través del torn reservat per discapacitats, heu de comprovar que a la convocartòria hi ha places reservades per aquest torn en l'especialitat a la que opteu.

  TORN 3: Accés al subgrup superior. Si sou fucnionaris de carrera del subgrup A2 (cos de mestres i professors d'fp) podeu accedir al grup A1 (secundària i règim especial) a través de la promoció interna. Recordau que necessiteu un mínim de 6 anys al cos d’origen com a funcionari/a de carrera, l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds.

  TORN 4: Accés a un altre cos del mateix subgrup.  Si sou funcionaris de carrera i voleu accedir a un altre cos del mateix subgrup (secundària - règim especial o cos de mestres - FP) podeu fer-ho a través d'aquest torn. Recordau que heu de comprovar que la convocatòria contempla places reservades per aquest torn.

  TORN 5: Adquisició de noves especialitats. Si sou funcionaris de carrera i voleu accedir a una altra especialitat del mateix cos (per exemple de Llengua castellana a Geografia i història a secundàira) ho podeu fer-ho a través d'aquest torn.

  A la documentació associada hi trobareu un resum del procediment de cada torn així com els temaris que són vigents actualment.

  Per qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònica a ensenyament@ib.ccoo.es

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.