La proposta sobre jornada lectiva defensada per CCOO supera el tràmit del Senat

  La cambra alta assumeix i aprova la proposta que la Federació d'Ensenyament de CCOO ha defensat i presentat als diferents grups polítics, consistent en la derogació del RD-Llei 14/2012 i l'aprovació per a tot el territori estatal de la jornada lectiva de 23 hores per al professorat d'Infantil i Primària i de 18 hores per a la resta de docents d'ensenyaments no universitaris.

  08/02/2019.
  La Federación de Enseñanza insta al Congreso de los Diputados a aprobar el texto

  La Federación de Enseñanza insta al Congreso de los Diputados a aprobar el texto

  L'aprovació final al Congrés dels Diputats d'aquest document, amb les modificacions introduïdes pel Senat, suposaria l'establiment amb caràcter bàsic de les hores lectives del professorat, la reducció de les ràtios màxims d'estudiants per aula i la substitució immediata del professorat en cas de baixa laboral.

  Les retallades imposat pel PP van suposar un atac directe a la qualitat del sistema educatiu i, per això, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha exigit la seva derogació immediata per totes les vies de pressió i acció possibles. Per això mostra la seva satisfacció perquè l'admissió a tràmit de la denúncia contra el Reial decret llei 14/2012 de les retallades, presentada a l'Audiència Nacional pel sindicat per vulneració del dret a l'educació, a l'ocupació pública i al principi de seguretat jurídica, hagi forçat el Govern a impulsar la seva derogació.

  Finalment, i perquè aquesta derogació sigui efectiva, instem al Congrés dels Diputats a l'aprovació del text sortint del Senat.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.