CCOO estableix les bases del futur XV Conveni Col·lectiu General de Centres i Serveis d'Atenció a Persones amb Discapacitat

  El sindicat considera que el nou text millorarà notablement a l'anterior, en aconseguir introduir canvis significatius sobre retribucions, jornada, incapacitat temporal i permisos retribuïts.

  23/01/2019.
  conveni discapacitat

  conveni discapacitat

  Durant els últims mesos, CCOO s'ha centrat a traslladar a la Taula Negociadora les propostes sindicals que permetessin superar el període de recessió i de contenció salarial. La nostra prioritat ha estat intentar confluir en un escenari de millora de les condicions laborals, d'estabilitat en l'ocupació i de la millora de les retribucions que signifiquessin l'inici de la recuperació del poder adquisitiu perdut.

  Amb data 21 de gener de 2019, CCOO ha signat un preacord amb la majoria del banc patronal, que serà la base de la XV Conveni Col·lectiu. En els propers dies treballarem en el redactat del text definitiu per a procedir a la seva signatura de manera immediata, un cop hagi estat ratificat per l'organització. Es posarà fi a un llarg procés en el qual CCOO ha hagut de sortejar tota mena d'obstacles per part d'aquells que no tenien interès a que s'arribés a bon port. Les pressions en aquest sentit han estat moltes, però hem aconseguit exercir de manera responsable el nostre lideratge en el sector, negociant en el si de la Mesa i mobilitzant-nos al carrer quan ha estat necessari.

  CCOO considera que el nou text millorarà notablement a l'anterior, en aconseguir introduir canvis molt significatius sobre els quatre pilars bàsics de qualsevol conveni col·lectiu: retribucions, jornada, incapacitat temporal i permisos retribuïts.

  Més informació a la documentació adjunta.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.