Valorem positivament l'augment de les plantilles orgàniques pel curs 2019-20

  La Conselleria ha presentat avui en MSE l’augment de les plantilles orgàniques pel curs 2019-20 en compliment del “Primer Acord per a la millora de l’ocupació pública” signat pel Govern de l’Estat i CCOO que indica que les plantilles orgàniques han de créixer per arribar a suposar un 92% de la plantilla total.

  16/01/2019.

  La Conselleria augmentarà en 628 les places vacants que es consoliden. Això suposarà un increment del dret a la mobilitat dels funcionaris al temps que es possibilita l’oferta d’oposicions del 2019. D’aquestes 628 places 117 es corresponen als equips de suport.

  El total de places de plantilla orgànica vacants ara són de unes 900 a secundària, FP, règim especial i unes 900 d’infantil i primària. Hi ha una previsió d’unes 250 jubilacions.

  Cal remarcar que l’augment de la plantilla orgànica del curs 17/18 va ser de 111 places i durant aquests anys s’ha anat multiplicant fins arribar a les 628 places que es presenten avui.

  Des de la FE-CCOO valorem positivament aquestes xifres ja que les plantilles orgàniques avui presentades suposen un 85% del total. La continuïtat d’aquesta tasca per part de l’administració suposarà el compliment del citat Acord de millora que persegueix reduir les places habilitades per sota d’un 8% i donar cabuda a les futures ofertes d’oposicions i l’increment de la mobilitat dels funcionaris de carrera.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.