VOLEM SER VISIBLES!!!

  Avui al plenari de l'ajuntament de Palma els treballadors i treballadores Patronat Municipal d’Escoles d’infants de Palma han reclamat un conveni digne a l'ensenyament 0-3.

  27/12/2018.
  Conveni digne 0-3

  Conveni digne 0-3

  Venim en representació de totes les treballadores i treballadors del Patronat Municipal d’Escoles d’infants de Palma, creat a l’etapa socialista dirigida pel Batle Ramon Aguiló en col·laboració amb gran quantitat de professionals sensibilitzats en l’etapa educativa 0-6, per regular i donar a conèixer la importància del nivell educatiu i desenvolupament d’aquests infants.

  Les escoles del Patronat ens hem convertit en un referent de l’etapa. Tots el partits polítics d’esquerres ens duen, al seu programa electoral perquè, entenem que saben de la importància que té la nostra feina i del pes social que tenim davant la ciutadania, fins i tot, l’actual Batle, el Sr. Noguera, ha estat amb nosaltres colze a colze a les reivindicacions davant l’externalització de l’Escoleta de S’Arenal i en la negociació del vigent conveni col·lectiu.

  Per l’Ajuntament han passat diferents equips de govern, malgrat aquests canvis, el PMEI ha continuat treballant i donant un servei de qualitat a tots els ciutadans i ciutadanes de Palma.

  Volem reivindicar que la tasca de les professionals de les Escoles infantils de 0 a 3 anys en matèria d’educació és tan important com la dels altres professionals de les diferents etapes educatives. Tot i que és reconegut per importants pedagogs i pedagogues, que l'educació infantil, és l'etapa en que les infants construeixen les bases dels seu futur,els caps del nostre sector ens segueixen veient com una etapa menys important.

  Que ens ha duït aquí?

  El nostre conveni col·lectiu, un dels millors d’Espanya en quan etapa 0-3 fruit de 40 anys de negociacions i millores, està en perill.

  Ens trobam que l’Empresa va denunciar el Conveni el desembre del 2017 i hores d’ara, l’empresa encara no ens ha presentat una proposta que iguali o millori el que ja tenim, i ara ja fa un any que negociem. Ens relacionen a altres sectors de l’Ajuntament, quan en realitat som i, així ho hem demostrat, un Patronat que lluita per l’Educació de qualitat dels infants de Palma i per tant vinculat al món educatiu.

  Tal vegada som un col·lectiu menys nombrós i cridaner que d’altres dins aquest Ajuntament, però pensau que això no és l’excusa per no ser escoltades.

  Volem un Conveni que s’ajusti a la nostra realitat, SOM DOCENTS!!

  Denunciam la devaluació i la invisibilitat de la nostra professió per part dels nostres polítics.

  VOLEM SER VISIBLES!!!!

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.