CCOO aprova el document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur” que implica a agents socials i a tot el Govern en la lluita per una societat més cohesionada

  • Aquest document implica a agents socials i a tot el Govern en la lluita per una societat més cohesionada.

La formació professional es converteix en un dels eixos al voltant del qual s’articulen aquelles mesures que poden garantir un èxit en la inserció social i laboral, al temps que el canvi de model productiu que les nostres Illes reclamen.

18/12/2018.
Document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur”

Document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur”

Des de les CCOO sempre hem afirmat que el problema del fracàs i de l’abandonament no es circunscriu a l’àmbit purament educatiu, sinó que es requereix una implicació de Conselleries com la de treball o la d’afers socials per poder donar resposta a un problema de múltiples símptomes i, per tant, de multiplicitat també en les solucions.

El text que avui s’ha aprovat conté aquelles propostes que poden facilitar que l’objectiu en la reducció de les taxes d’aquest abandonament prematur puguin ser reduïdes, sempre que aquest compromís inclogui que les qualificacions que les empreses han de començar a exigir, no només siguin les adequades, sinó també els requisit indispensable per a la consecució d’un lloc de treball.

Les CCOO continuam reivindicant com tenen altres CCAA com el País Basc, que cal una Conselleria específica que es responsabilitzi de l’FP i pugui garantir tan el finançament com la necessària potenciació de la part reglada, educativa, acadèmica, juntament amb la tècnica i laboral.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.