La UIB es concentra contra la precarietat del PAS

  22/06/2017.
  Rectorat de la UIB. Dijous 22 de juny a les 12h00.

  Rectorat de la UIB. Dijous 22 de juny a les 12h00.

  Avui dijous, dia 22, a les 12:00 davant el Rectorat de la UIB, s'ha realitzat una concentració per conscienciar el Govern de l'estat i els partits polítics contra la precarietat del PAS temporal i en defensa de la seva estabilització a les universitats públiques.

  Es demana que s'inclogui el PAS als mecanismes apuntats pels Pressuposts Generals de l'estat, segons els quals es poden treure a convocatòria pública, durant els tres propers anys, fins a un màxim del 90% de les places ocupades de forma temporal i ininterrompuda.

  El Rector de la UIB ha confirmat la seva intenció de tractar aquest tema per intentar que el Senat pugui incloure als pressupostos aquesta demanda.

  Des de CCOO considerem que les universitats constitueixen institucions de servei públic integrades i a les seves finalitats docents, investigadores i de transferència del coneixement  hi contribueixen coordinadament tots els col·lectius professionals que hi treballen, inclosos tant el PAS com el PDI.

  Per més informació podeu consultar aquest enllaç.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.