La FECCOO presenta 3 candidatures a les EESS de la UIB

  • El proper 19 de març seran les eleccions
  • Instruccions per vortar per correu.

10/03/2015.

Benvolgudes companyes i companys,
El proper dia 19 de març, les treballadores i treballadors de la UIB estam convocats a les urnes per tal d'elegir les persones que ens representaran sindicalment durant els propers quatre anys a les diferents Juntes i comitès de personal.

Les Comissions Obreres de les Illes ens presentem a 3 candidatures: a la Junta de Personal Docent i Investigador funcionari (CU, TU, CEU i TEU); a la Junta de Personal d'administració i serveis de la UIB; i per primer pic, al Comitè d'Empresa PDI.

Aquí us deixam els enllaços a les 3 candidatures presentades perquè pugueu tenir constància de les companyes i companys que volen representar-los i fer-ne difusió si així ho trobau.

Som conscients que com a sindicat de classe, les nostres sigles concorren també a altres àmbits laborals. És per això que trobam una responsabilitat ineludible que també s'ens faci sentir dins l'àmbit universitari ja que d'aquest emanen, juntament amb la resta dels centres educatius, el present i el futur laboral i social de les nostres Illes. Un present i un futur molt gris per als nostres joves estudiants als que, avui més que mai, no podem deixar de mirar i atendre amb les forces que tenim. També per això demanam el vot, és clar que sí. No només per autodefensa dels nostres drets laborals, que exercim de forma immediata, sinó també per una qüestió de compromís i de participació amb el que ens correspon com a sindicat.

Queda dit i fet. El proper 19 de març pots votar CCOO

Aquí us deixam el cartell electoral

ATENCIÓ: Si voleu fer el vot per correu perquè el 19 de març no podeu venir a votar, heu de seguir es següents instruccions:

1.- Presentar un escrit a Registre General de Son Lledó comunicant la seva intenció de fer el vot per correu, l'escrit ha d'anar adreçat al president de la mesa coordinadora de la Junta de PDI o al president de la mesa coordinadora del Comitè d'Empresa.
Mireu a quina candidatura heu de votar (PDI Funcionari, PAS funcionari o PDI laboral) i descarregueu-vos la sol·licitud que necessiteu de les que teniu adjuntes més abaix)
2.- Es comprovarà que la persona que ha fet la comunicació està al cens i te dret a votar
3. - El Servei de Recursos Humans cridarà a la persona perquè vengui al despatx del representant de l'Administració (Andreu Alcover) a efectuar el vot
4.- Es facilitaran les paperetes de totes les candidatures amb els sobres i un sobre més gros perquè hi pugui depositar la papereta que hagi triat. El sobre es tancarà i firmarà. Estarà adreçat al president de la mesa que correspongui.
5.- El representant de l'Administració custodiarà aquests sobres i el dia de la votació els entregarà a la mesa.
 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.