La conselleria continua amb el seu procés de desmantellament dels equips d'orientació educativa

  La FECCOO ens hem assabentat del desmantellament total que la conselleria està realitzant dels equips d'orientació educativa. Tots els orientadors educatius (11), funcionaris de carrera s'han assabentat pel gestib que la seva plaça ja apareix "buida" per al curs vinent.

  10/12/2018.

  La conselleria no ha comunicat aquest fet a la mesa sectorial, cosa que és el seu deure i motiu suficient per poder impugnar el procediment, ja que aquests funcionaris tenen drets que, entenem, estan essent vulnerats.

  Exigim per tant que se'ns convoqui a una mesa on tractar els fets per tal de garantir la defensa dels treballadors i treballadores afectats per aquesta mesura i posa en perill la qualitat de l?atenció dels i les professionals de l?orientació educativa i social.

  La decisió que pren la conselleria inclús pot anar en contra de la normativa que ella mateixa ha elaborat aquesta legislatura i de la normativa estatal vigent, ?ORDEN de 9 de diciembre de 1992, por la que se regula la estructura y funciones de los Equipos de Orientación Educativa y Psicopedagógica.?

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.