3800 interins docents cobren l'estiu des del curs passat

  El passat 10 de juliol del 2018 es va celebrar la mesa sectorial d'educació on es va aprovar que els docents que facin més de 5 mesos i mig de feina, obtinguin una indemnització pel cobrament de l'estiu. Una mesura que surt també de l"acord marc signat per la FECCOO al setembre del 2015.

  02/12/2018.

  Tot i la darrera sentència europea que elimina la possibilitat d'allargar els contractes més enllà del 30 de juny tal com hem denunciat, aquesta mesura que varem proposar i aprovat sindicats com la FECCOO, garanteix i garantirà que els interins que hagin fet feina al manco 5 mesos i mig al llarg del mateix curs (encara que sigui de forma ininterrompuda o que no tinguin contracte al mes de juny).

  Aquesta proposta va agafar força després que tribunals superiors de justícia com el de Castella la Manxa donàs la raó a la FECCOO juntament amb la sospita que el tribunal suprem podia arribar a dictaminar en contra de l'allargament de la contractació com efectivament ha succeït.

  De fet, i degut també a la decisió del tribunal europeu, la FECCOO també va sol·licitar que els punts corresponent a l'experiència docent no incloguin juliol i agost, ja que només és possible que els puntuin aquells interins que adquireixen una vacant anual. Mesura que tornarem a plantejar en la renegociació del barem de la convocatòria per al curs vinent.
  La FECCOO respon així a una notícia que ahir diumenge dia 2, recorria les xarxes i que va provocar que molts interins hagin entès que havien de posar recursos per cobrar l"estiu.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.