La FECCOO reclama que es recuperin les llicències d'estudis per als docents.

  • Tornar a la situació de partida, és per a nosaltres una solució salomònica que continuarem demanant i que pensam que aquesta sol·licitada mesa hauria de resoldre.

Els interins en actiu no tenen un accés amb igualtat de condicions a la formació acadèmica que a la permanent. Només la formació permanent és ofertada gratuïtament per la Conselleria (i algunes entitats col·laboradores) perquè respon a un dret del treballador i a un deure de les administracions i les empreses que es subvenciona directament dels impostos dels treballadors i treballadores.

20/11/2018.
"Tètris" de la formació docent

"Tètris" de la formació docent

Per si la Conselleria ens torna a convocar, com hem sol·licitat, hem posat en marxa una enquesta que ens asseguri que la proposta que faci la FECCOO i el sentit del seu vot, tingui el recolzament dels afiliats i afiliades i dels treballadors i treballadores afectades.
Aquí us la deixam: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJdSoe-f7k-9tYjYTcd3I1yIBaG9ql6Y4-0V81kcZYOQLUOw/viewform

Evidentment, tornar a la situació de partida, és per a nosaltres una solució salomònica que continuarem demanant i que pensam que aquesta mesa hauria de resoldre.

Si la proposta de les dues columnes formatives es manté, des de la FECCOO pensam que no es pot articular una igualtat entre elles sense disposar dels mitjans per a que tots els treballadors i treballadores puguin tenir accés. Un dels elements que contribuien a aquest accés a la formació acadèmica era la ENCARA RETALLADA  "llicència per estudis" que existia només per als funcionaris de carrera (i no per als interins que fan substitucions) i que possibilitava que un docent en actiu matriculat a una carrera universitària, pogués dedicar el darrer any de carrera exclusivament als estudis. Per tant, no només caldria recuperar aquesta mesura, sinó també fer-la extensiva al col·lectiu interí.

Tornam a recordar que la formació permanent respón a un dret del treballador i a un deure de l"administració, l"acadèmica respon a una formació inicial i contínua que la propia administració no possibilita ja que manté el retall de les ajudes que existien (llicències per estudis).

Des de la FECCOO volem reflexionar sobre la necessitat d'evitar que la formació sigui una "moneda" en torns del mecanisme per millorar la qualitat del sistema educatiu, com desitjaríem i pel que treballam.

No oblidam que una de les demandes de la FECCOO és la de negociar un estatut docent que inclogui la carrera professional on la formació i l'avaluació són peces clau.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.