CCOO insta a derogar els RD 14/2012 i 20/2012 en tots els aspectes que són competència de la Universitat

  • En una reunió mantinguda al juliol amb representants del Govern estatal, el sindicat va demanar recuperar els temes de negociació pendents que competeixen a aquesta institució.

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres torna a emplaçar a la Secretaria General d'Universitats del Ministeri d'Innovació, Ciència i Universitats perquè es creï sense demora la mesa de negociació amb els sindicats representatius, a més que faci efectiva la derogació dels reials decrets 14/2012, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l'àmbit educatiu, i 20/2012, de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat, en tots aquells aspectes que afecten la Universitat.

26/09/2018.
FE-CCOO exigeix la convocatòria d

FE-CCOO exigeix la convocatòria d'una mesa de negociació

El juliol passat, representants de CCOO i del Govern central van mantenir una primera trobada, en què l'Administració es va mostrar favorable a la creació de la mesa de negociació, però des de llavors no s'ha avançat en aquest tema. Per això, des del sindicat es demana al Ministeri pertinent a que la convoqui.

FECCOO es reserva el dret de nomenar a les i els representants que consideri pertinents en les futures reunions amb la Secretaria General d'Universitats, en funció de la temàtica abordada en cada sessió de treball, entenent la diferència entre aquestes i les reunions de negociació.

Així mateix, des de CCOO es demana al Ministeri pertinent a que convoqui la mesa de negociació amb els sindicats representatius durant el tràmit d'audiència de l'Estatut del Personal Investigador en Formació, per tractar les modificacions realitzades en l'últim esborrany del EPIF i les al·legacions que poden presentar els sindicats majoritaris al document.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.