La FE-CCOO signa la constitució de la mesa negociadora del conveni autonòmic de menors

  Aquest conveni autonòmic pretén millorar considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors d'aquest sector.

  05/06/2018.
  Signants de la constitució de la mesa negociadora

  Signants de la constitució de la mesa negociadora

  Dia 1 de juny la FE-CCOO va signar la constitució de mesa negociadora del ?Primer conveni autonòmic de protecció de menors i reforma Juvenil? amb una representativitat majoritària d?un 86,3%.

  Amb aquest conveni la FE-CCOO pretén millorar considerablement les condicions laborals dels treballadors dels centres de menors (educadors, auxiliars, i personal d?administració i serveis) amb la proposta d?un increment dels salaris que arribi als 25.000 euros/anuals en el cas dels educadors i uns 20.000 per als auxiliars. A més es negociarà una jornada laboral de 37,5 hores setmanals entre altres millores.

  Aquesta negociació, que divendres va començar, vol equiparar la situació laboral als diferents centres de menors de les Illes.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.