vacaciones

SERVEIS AFILIATS

Consulta les ofertes d'última hora per setembre en estàncies a la platja i a la muntanya.

Travel Brand agost 20

SERVEIS AFILIACIÓ

Oferta exclusiva per a l'afiliació de CCOO de la mà de B The Travel Brand.

Hostería del Huerna

Una de les instal·lacions d'oci i vacances gestionades des de CCOO, que ens ofereix una proposta d'allotjament en les seves instal·lacions a un preu i condicions molt interessants.

Atlantis_Dentalmedic

ATLANTIS

Vàlida fins a 31/12/2020

Vacaciones, apartamentos y hoteles

En aquesta ocasió ens fan arribar des de Vacaciones, Apartamentos y Hoteles, entitat d'Oci i vacances gestionades des de CCOO.

Campanya Atlantis

L'assegurança mèdica que s'adapta a tu.

Renta

CCOO ofereix a la seva afiliació el servei amb l'empresa A&A Asociados per fer la declaració de la renda de l'exercici fiscal de 2019.

Atlantis

Consulta el document que Atlantis ha dissenyat per donar resposta a les preguntes freqüents que, en matèria d'assegurances, puguin tenir tant les persones usuàries dels seus serveis com la resta de l'afiliació de CCOO.

Montepío y Mutualidad de la Minería Asturiana

  • MONTEPIO i MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA

Des de CCOO D'ASTÚRIES volem informar a tota l'afiliació de l'acord que la nostra organització té amb el MONTEPIO I MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA.
Des de la nostra organització us adjuntem tarifes, són preus especials, exclusius per a la nostra afiliació i vigents per a l'any 2020, en les nostres instal·lacions del Balneari de Ledesma a Salamanca i en els Residencials de Destinacions de Sol de Los Alcázares de la Mar Menor (Múrcia), Roquetas de Mar (Costa d'Almeria) i la Residència SPA de Felechosa-Alt Aller.

Clinica Ortigosa

La Clínica Dental Ortigosa, amb dos centres a Palma, ofereix descomptes especials presentant el carnet de CCOO

Atlantis

Oferta per a l'afiliació de CCOO! Emplena el formulari i subscriu-te GRATIS a aquesta oferta.

Wellington

Nou acord de col·laboració amb el centre de formació online Wellington Learning International, que compta amb més de 10 anys d'experiència en el desenvolupament d'eines per a l'aprenentatge d'anglès.

Abanzis

Promoció especial d'ABANZIS, empresa amb avantatges en serveis relacionats amb medicina, salut, estètica i benestar.

  • Classes de Ioga i meditació.

Lluny d'un ioga físic, tan difós en aquests dies, Practicaràs un ioga més introspectiu. Mira cap a dintre. Tot és calma. Permet que tot succeeixi. Observa els canvis que emergeixen des del teu moviment i la teva respiració.

Morillo de Tou

Des de Morillo de Tou noves ofertes per aquesta Primavera 2020 adreçades a afiliades i afiliats de CCOO.

Atlantis

Ompl el formulari i subscriu-te gratis en aquesta oferta.

PODO

SERVEIS AFILIACIÓ

Nou acord de col·laboració amb PODO amb una oferta exclusiva per a persones afiliades. Contracta la millor tarifa de llum 100% verda per a la teva llar, i sense permanència.

Morillo de Tou

SERVEIS PER AFILIATS

Gaudeix de les ofertes per a estades a les portes del Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido, en el Pirineu Aragonès, limítrof amb la Serra i Canons de Guara i a prop del Parc Natural Posets-Maladeta (Vall de Gistaín).

bthe travel brand

Gaudeix dels descomptes que BThe Travel Brand ofereix a la nostra afiliació. Viatjar per tu serà més barat.

Pyramid consulting

SERVEIS PER AFILIATS

SERVEI:Reclama passatger. Defensa els teus drets com a passatger/a: Si en els últims 5 anys t'han cancel·lat el vol, has patit un retard de més de 3 hores, t’han perdut l'equipatge, has patit overbooking ... ara pots reclamar els teus drets a través de Pyramid Consulting a cost 0; només en cas de guanyar, abonaries el 20% (+ IVA) de la indemnització que coures.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.