Vacaciones, apartamentos y hoteles

En aquesta ocasió ens fan arribar des de Vacaciones, Apartamentos y Hoteles, entitat d'Oci i vacances gestionades des de CCOO.

Campanya Atlantis

L'assegurança mèdica que s'adapta a tu.

Renta

CCOO ofereix a la seva afiliació el servei amb l'empresa A&A Asociados per fer la declaració de la renda de l'exercici fiscal de 2019.

Atlantis

Consulta el document que Atlantis ha dissenyat per donar resposta a les preguntes freqüents que, en matèria d'assegurances, puguin tenir tant les persones usuàries dels seus serveis com la resta de l'afiliació de CCOO.

Hostería del Huerna

Una de les instal·lacions d'oci i vacances gestionades des de CCOO, que ens ofereix una proposta d'allotjament en les seves instal·lacions a un preu i condicions molt interessants.

Montepío y Mutualidad de la Minería Asturiana

  • MONTEPIO i MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA

Des de CCOO D'ASTÚRIES volem informar a tota l'afiliació de l'acord que la nostra organització té amb el MONTEPIO I MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA.
Des de la nostra organització us adjuntem tarifes, són preus especials, exclusius per a la nostra afiliació i vigents per a l'any 2020, en les nostres instal·lacions del Balneari de Ledesma a Salamanca i en els Residencials de Destinacions de Sol de Los Alcázares de la Mar Menor (Múrcia), Roquetas de Mar (Costa d'Almeria) i la Residència SPA de Felechosa-Alt Aller.

Clinica Ortigosa

La Clínica Dental Ortigosa, amb dos centres a Palma, ofereix descomptes especials presentant el carnet de CCOO

Atlantis

Oferta per a l'afiliació de CCOO! Emplena el formulari i subscriu-te GRATIS a aquesta oferta.

Wellington

Nou acord de col·laboració amb el centre de formació online Wellington Learning International, que compta amb més de 10 anys d'experiència en el desenvolupament d'eines per a l'aprenentatge d'anglès.

Abanzis

Promoció especial d'ABANZIS, empresa amb avantatges en serveis relacionats amb medicina, salut, estètica i benestar.

  • Classes de Ioga i meditació.

Lluny d'un ioga físic, tan difós en aquests dies, Practicaràs un ioga més introspectiu. Mira cap a dintre. Tot és calma. Permet que tot succeeixi. Observa els canvis que emergeixen des del teu moviment i la teva respiració.

Morillo de Tou

Des de Morillo de Tou noves ofertes per aquesta Primavera 2020 adreçades a afiliades i afiliats de CCOO.

Atlantis

Ompl el formulari i subscriu-te gratis en aquesta oferta.

PODO

SERVEIS AFILIACIÓ

Nou acord de col·laboració amb PODO amb una oferta exclusiva per a persones afiliades. Contracta la millor tarifa de llum 100% verda per a la teva llar, i sense permanència.

Morillo de Tou

SERVEIS PER AFILIATS

Gaudeix de les ofertes per a estades a les portes del Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido, en el Pirineu Aragonès, limítrof amb la Serra i Canons de Guara i a prop del Parc Natural Posets-Maladeta (Vall de Gistaín).

bthe travel brand

Gaudeix dels descomptes que BThe Travel Brand ofereix a la nostra afiliació. Viatjar per tu serà més barat.

Pyramid consulting

SERVEIS PER AFILIATS

SERVEI:Reclama passatger. Defensa els teus drets com a passatger/a: Si en els últims 5 anys t'han cancel·lat el vol, has patit un retard de més de 3 hores, t’han perdut l'equipatge, has patit overbooking ... ara pots reclamar els teus drets a través de Pyramid Consulting a cost 0; només en cas de guanyar, abonaries el 20% (+ IVA) de la indemnització que coures.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.