22/10/2020
Una clase vacía.

La Federación de Enseñanza de CCOO ha registrado por escrito una petición a los ministros de Sanidad y de Educación para que cumplan con el Acuerdo de 27 de agosto de 2020 sobre medidas de ventilación en los centros educativos.

27/10/2020
CCOO ha reclamado el inicio inmediato de las negociaciones para un III Acuerdo

CCOO exigeix un increment de les plantilles i un nou Acord per a les empleades i els empleats públics.

23/10/2020
La ministra de Educación y FP, Isabel Celaá, en su comparecencia en el Congreso
INSTA L'ADMINISTRACIÓ A REPRENDRE EL DIÀLEG AMB LES ORGANITZACIONS SINDICALS

El sindicat ha presentat una denúncia contra la ministra d'Educació i Formació Professional després de la publicació, sense negociació, de l'ordre per la qual s'estableixen les normes del concurs de trasllats del personal docent.

22/10/2020
Carolina Darias, en una intervención reciente en el Congreso de los Diputados.

CCOO, UGT i CSIF s'han dirigit per escrit a la ministra de Política Territorial i Funció Pública reclamant l'obertura immediata de la negociació d'un tercer Acord que garanteixi entre altres, la recuperació del poder adquisitiu i la creació d'ocupació pública per a erradicar els dèficits estructurals en les plantilles de les diferents Administracions Públiques.

22/10/2020
10 claves sobre la protección de datos personales en los centros educativos en tiempos del Covid-19

L'inici de curs, si bé s'ha donat amb presencialitat en les etapes inicials, no ha esvaït els dubtes que van sorgir durant els mesos del confinament.

20/10/2020
Oposicions 2021

Consulta el annexos i accedeix al tràmit d'al·legacions.

15/10/2020
La ministra de Educación y FP, Isabel Celaá.
  • Els sindicats exigeixen que es compleixi el dret a la negociació col·lectiva

Els representants del professorat insten la Ministra d'Educació i Formació Professional al fet que reprengui el diàleg social i no s'escudi en reunions merament informatives sense possibilitat d'acords.

15/10/2020
Novedades en los servicios para mutualistas
MUFACE

Es presenta un nou servei automatitzat de talonaris 060 alhora que hi haurà canvis en els canals de gestió a partir del 20 d'octubre.

13/10/2020
Concurs general de trasllats d'àmbit estatal
Concurs trasllat

Consulta la normativa del concurs de trasllats 2020-2021 i el resum que us facilitam.

13/10/2020
Registre entrada

La conjuntura actual requereix d’una forta inversió en recursos de tota mena per pal·liar les desigualtats, però sobretot de la intervenció dels Professors/es Tècnics de Serveis a la Comunitat (PTSC) com a personal especialitzat en aspectes socials als centres educatius.

13/10/2020
Adolescentes con sus teléfono móviles.
  • Denúncia la inacció dels successius titulars del Ministeri d'Educació

La Federació d'Ensenyament demana polítiques de convivència escolar ambicioses i un impuls decidit a la lluita contra l'assetjament a través de dispositius electrònics

08/10/2020
Telefon atencio psicologica

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), amb la col·laboració de Fundació “la Caixa” i de la Direcció General d’Emergències, ha activat un telèfon gratuït d’atenció psicològica a la ciutadania per assessorar a totes aquelles persones amb afectació psicològica o emocional derivada o agreujada a conseqüència de la crisi sanitària del SARS-CoV-2.

06/10/2020
MUFACE garantiza la vacuna de la gripe

La Mutualitat, com en totes les campanyes de vacunació contra la grip, garanteix la disponibilitat de vacunes per als mutualistes en la de 2020-2021, siguin d'opció pública o concertada. En el cas de mutualistes d'opció pública, han de contactar amb el seu metge o centre de salut, i si són de concertada, han de contactar amb el seu metge o centre de referència de l'entitat corresponent.

05/10/2020
5 de octubre, Día Mundial del Docente
  • 5 d'octubre, Dia Mundial del Docent

CCOO demana que es reconegui la gran labor que estan realitzant el personal docent en plena crisi sanitària i social.

02/10/2020
Assumptes propis

Divendres 2 d'octubre CCOO ha presentat davant la Conselleria la petició d'equiparació de drets amb els funcionaris de carrera en matèria d'assumptes propis.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.