18/01/2019
Junta de Andalucía

El nou govern de la dreta a Andalusia iniciarà el seu camí amb un acord en el sector educatiu que suposarà el començament d'una batalla ideològica contra l'escola pública i el dret a l'educació.

17/01/2019
Se avanza en la configuración de las enseñanzas de idiomas sin contar con el profesorado

La Federació d'Ensenyament de CCOO es va dirigir per escrit a Educació el maig de 2018 demanant la moratòria de l'aplicació del RD 1041/2017, així com que obrís un espai de negociació per tractar la situació de les escoles oficials d'idiomes i les seves titulacions. L'aprovació el 10 de gener del RD 1/2019 sobre l'avaluació continua avançant en la configuració dels ensenyaments d'idiomes sense comptar amb el professorat.

16/01/2019

La Conselleria ha presentat avui en MSE l’augment de les plantilles orgàniques pel curs 2019-20 en compliment del “Primer Acord per a la millora de l’ocupació pública” signat pel Govern de l’Estat i CCOO que indica que les plantilles orgàniques han de créixer per arribar a suposar un 92% de la plantilla total.

14/01/2019

Aquí trobareu tota la informació que necessitau sobre la convocatòria per a formar part de la borsa d'interins pel curs 2019-20.

09/01/2019
  • Debat sobre Avantprojecte de Llei Orgànica de derogació de la LOMCE

El dictamen aprovat ahir pel Ple del màxim òrgan consultiu en matèria educativa recull una bona part les propostes de CCOO per enfortir un model educatiu públic, inclusiu i de qualitat.

07/01/2019


Des de la FE-CCOO volem expressar el nostre més sentit condol per la mort de Jaume March, que ens ha deixat aquest matí a l’hospital de Son Espases.

 

27/12/2018
Conveni digne 0-3

Avui al plenari de l'ajuntament de Palma els treballadors i treballadores han reclamat un conveni digne a l'ensenyament 0-3.

19/12/2018
Places oposicions docents 2019

L’oferta d’oposicions ha estat una aposta clara i decidida de CCOO, que deriva del Primer “Acord per a la millora de l’ocupació pública”, que persegueix l’estabilitat tan dels docents com del sistema d’ensenyament públic i que no ha rebut el suport de tots els sindicats.

19/12/2018

Especialitats i nombre de places. Es convocaran més de 1000 places docents.

19/12/2018
Imagen de Laura Luelmo que se compartió en redes sociales durante su búsqueda
La jove acabava d'incorporar-se en un institut de Huelva per fer una substitució

El sindicat manifesta la seva repulsa i se suma al dolor i la consternació de familiars i amics, als que transmet el seu condol per la mort de la docent, apareguda amb signes de violència. Al llarg de la jornada, els centres educatius espanyols han convocat un minut de silenci en repulsa pel seu assassinat.

18/12/2018
Document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur”
  • Aquest document implica a agents socials i a tot el Govern en la lluita per una societat més cohesionada.

La formació professional es converteix en un dels eixos al voltant del qual s’articulen aquelles mesures que poden garantir un èxit en la inserció social i laboral, al temps que el canvi de model productiu que les nostres Illes reclamen.

12/12/2018
CCOO critica la proposta del govern per modificar la LOMCE
  • El sindicat denuncia que l'Avantprojecte de Llei per derogar la LOMCE ignora al col·lectiu docent

En la reunió mantinguda avui entre organitzacions sindicals i representants del Ministeri d'Educació, la Federació d'Ensenyament ha exigit a la ministra Celaá que surtin a oposició totes les places necessàries per disminuir l'elevada temporalitat docent i que freni les retallades del PP a les aules i redueixi la jornada lectiva del professorat a 18 hores lectives en el cas de Secundària, FP i Règim Especial, i a 23 en el d'Educació Infantil i Primària.

10/12/2018

La FECCOO ens hem assabentat del desmantellament total que la conselleria està realitzant dels equips d'orientació educativa. Tots els orientadors educatius (11), funcionaris de carrera s'han assabentat pel gestib que la seva plaça ja apareix "buida" per al curs vinent.

05/12/2018
Resultats electorals

Un 56% dels docents han volgut participar amb el seu vot. Una participació per damunt del 2010 i gairebé la mateixa que la de fa 4 anys.

02/12/2018

El passat 10 de juliol del 2018 es va celebrar la mesa sectorial d'educació on es va aprovar que els docents que facin més de 5 mesos i mig de feina, obtinguin una indemnització pel cobrament de l'estiu. Una mesura que surt també de l"acord marc signat per la FECCOO al setembre del 2015.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.