15/12/2019
Opos 2020

Consulta les places ofertades.

14/12/2019
Cambioclimatico2019
Emergència Climàtica

Amb motiu de la cimera del clima celebrada a Madrid, des de la Federació d'Ensenyament de CCOO s'exigeix que s'apliquin mesures i polítiques globals amb caràcter d'urgència que tinguin incidència en el nostre mediambient.

14/12/2019
Museu militar Menorca

CCOO ha participat en la reunió convocada per Joan Marqués, Delegat Territorial de Menorca, a la que han assistit el Director General de Formació Professional, Toni Baos i el Cap de Servei, Jaume Rigo.

11/12/2019
CCOO exige ya la subida salarial del 2%.
#RecuperarLoArrebatado

L'Àrea Pública del sindicat reclama que el Govern compleixi sense més demores el que s'ha pactat mitjançant un Reial Decret Llei que garanteixi l'increment amb data 1 de gener de 2020.

04/12/2019
PISA

El retrocés en el rànquing, a més del descens de les titulacions a Secundària, l'augment de les repeticions en Primària i la preocupant segregació escolar, són alguns dels efectes més negatius de la llei educativa implantada en solitari pel PP.

03/12/2019
ulleres llibre

Presenta les teves propostes i suggeriments fins 20 de febrer.

29/11/2019

L'Àrea Pública de CCOO exigeix al Govern un major compromís amb els tres milions d'empleades i empleats públics, entre els quals es troben els docents de l’escola pública de les Illes, que es garanteixi el 2% d'increments retributius l'1 de gener de 2020, tal com recull el II Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les condicions de treball.

29/11/2019

Han enviat 17 cartes a les i els representants de les agrupacions amb presència al Congrés dels Diputats en la qual recorden la normativa vigent que es pot veure vulnerada per algunes accions empreses des de l'extrema dreta.

29/11/2019
mesa

Aquesta oferta pública de 560 places dóna la possibilitat de recuperar les places que han quedat desertes en els processos d’anys anteriors a diferència d’altres sectors en els que no és segur que això passi. També obre la porta a donar continuïtat a les ofertes d’aquest anys i continuar en el camí de donar ocupació estable als docents i plantilles estables als centres.

23/11/2019
27N
#NoAlDespidoPorEnfermar
  • Defensa els teus drets. T'esperam el 27 de novembre a les 12h davant la Delegació del Govern de Palma.

CCOO i UGT han convocat una concentració a Palma el proper dimecres, 27 de novembre, dins de la campanya de mobilització a tot el país de tots dos sindicats sota el lema "No a l'acomiadament per emmalaltir. Defensa els teus drets ". Aquest conjunt de protestes suposa la resposta a l'alarma social provocada per la sentència del Tribunal Constitucional que avala l'acomiadament objectiu per malaltia amb baixa mèdica justificada, sentència que ja està suposant un augment dels acomiadaments per aquesta causa.

22/11/2019
25N ultima version
#NoSiguisCòmplice

CCOO crida a la participació activa en les mobilitzacions i actes que es convoquin el 25N pel conjunt d'organitzacions de dones, socials i sindicals, per manifestar, de manera rotunda, el nostre compromís i repulsa contra tot tipus de violència contra les dones.

22/11/2019
Calculadora

La pàgina web ofereix l'oportunitat de millorar aquesta puntuació a usuaris i usuàries.

22/11/2019
app muface

La nova eina permet a usuaris i usuàries realitzar diverses gestions i consultes.

08/11/2019
Lucha

La FE-CCOO i la resta de sindicats que conformen la Junta de Personal Docent no Universitari hem sol·licitat, des de les diferents illes, la retirada immediata del marcatge en els centres docents públics.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.