27/03/2020
Novetats oposicions

Davant la situació d’estat d’alarma i la incertesa de la possibilitat de realitzar en condicions òptimes les oposicions docents, la Conselleria ens ha proposat aplaçar les oposicions docents al 2021 sempre que es tengui la certesa que les places no es perdran. A més, tal i com venim demanant des de fa temps, demanem una previsió i calendari en un acord de les oposicions dels propers 3 anys per tal que la taxa d’interins al final de la legislatura sigui la prevista als acords d’estabilització.

26/03/2020
Conclusiones de FECCOO sobre TALIS 2018
INFORME TALIS 2018

La Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) demana que s'obri un procés de negociació per reduir de forma decidida la temporalitat que sofreix el sector professional docent.

26/03/2020
Oposicions
  • Demanda la suspensió dels terminis administratius

Fins al moment, el sindicat té comptabilitzades 293.257 places publicades en tot l'Estat (corresponents a les ofertes d'ocupació públiques de 2017, 2018 i 2019) que estan encara pendents de resoldre's, a les quals caldria sumar les que encara no s'han publicat i que haurien de publicar-se una vegada superada la crisi sanitària. L'Àrea Pública de CCOO s'ha dirigit per escrit a la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias Sant Sebastià, a qui ha demanat que prengui mesures per evitar que les ofertes caduquin.

25/03/2020
CCOO apuesta por una respuesta coordinada de todas las autonomías para no perder las plazas aprobadas y mantener la alternancia de cuerpos

El Sindicat exigeix altura de mires per prendre una decisió comuna en tot l'Estat sobre l'OPO, que no posi en perill les places ja aprovades.

25/03/2020
Estudiants
  • El model d'examen s'ajustarà a l'excepcionalitat que suposa l'actual estat d'alarma per no perjudicar l'alumnat
  • També s'ha aprovat flexibilitzar les pràctiques de Formació Professional i que se suspenguin les proves d'avaluació diagnòstica de 3r i 6è de primària i 4t de l'ESO

La Conselleria d'Educació i la UIB acorden la celebració de la convocatòria ordinària de les proves EBAU els propers 7, 8 i 9 de juliol. També s’ha decidit suspendre per aquest curs les proves d'admissió als graus d'Educació Infantil i d'Educació Primària. DARRERA NOVETAT!!! Publicades les modificacions de les proves EBAU.

25/03/2020
Interins

CCOO ha manifestat la seva preocupació davant la situació de vulnerabilitat en la qual queda el personal interí després de l'obligatorietat de realitzar la labor docent de manera telemàtica que es deriva de l'aplicació del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19.

24/03/2020
FP
  • Es garantirà que tots els estudiants de Formació Professional puguin finalitzar el seu curs acadèmic i aconseguir la titulació

S'adoptaran mesures de flexibilització de les dates, forma i durada de la FCT, així com la integració de la FCT amb el mòdul de Projecte, que inclourà aspectes relatius a l'exercici professional.

24/03/2020
Atenció

Davant la notícia recollida en un mitjà de comunicació, l'Àrea Pública de CCOO s'ha posat en contacte immediatament amb el Govern, que ha desmentit que estigui plantejant aquest retallada

24/03/2020
De forma arbitraria e injustificada se están paralizando los procedimientos para el llamamiento de interinos e interinas.
  • CCOO demana que quan un docent emmalalteixi sigui substituït immediatament

La Federació d'Ensenyament de CCOO ha remès una carta a la Ministra d'Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, després de contrastar que les crides per substitucions del professorat s'han paralitzat en gairebé la totalitat de les comunitats autònomes.

23/03/2020
Menjador escolar

La posada en marxa del servei de beques menjador no ha estat acordat amb els sindicats. Exigim que es reuneixi als sindicats per tal de negociar les condicions en que s’ha de prestar aquest servei.

23/03/2020
Atenció telefònica, missatges i correus

CCOO ha atès, a Balears, un total de 9117 consultes de treballadors i treballadores en els cinc dies laborables després del decret d'estat d'Alarma.

21/03/2020
ERTO: Causes de força major

Què és un ERTO de força major? Com es tramita? Què és important observar? Si m'ampliquen un ERTO, quant vaig a cobrar? Què passa si no puc pagar la hipoteca? Embaraç, vacances...

20/03/2020
Imagen de la videoconferencia.
  • Demana que no es perdi ocupació ni places ja signades i pendents d'executar

En la reunió de la taula de negociació del Personal Docent No Universitari celebrada aquest matí amb el Ministeri d'Educació i FP, s'ha abordat la situació provocada pel COVID-19 i els processos d'estabilització. A més, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha demanat respostes a la problemàtica del professorat en l'Exterior, que està vivint moments complicats.

20/03/2020
CCOO seguirá luchando para la estabilización y consolidación del empleo público

Analitzam la sentència del Tribunal de Justícia de la UE, coneguda ahir, sobre els assumptes C-103/18 i C429/18 (acumulats) sobre abús o frau en la contractació.

20/03/2020
Acord

A partir de la setmana pròxima els equips directius només hauran de ser als centres en cas de necessitat específica

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.