20/03/2019
Només el 67% s'han convocat o estan en vies de negociació

A la reunió de la comissió d'ocupació i estabilització que ha tingut lloc avui, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha demanat la convocatòria d'un total de 139.062 places públiques de professorat, en les quals s'inclouen tant les d'estabilització com la cobertura de les jubilacions que es produiran en els propers anys.

15/03/2019
Cartell assemblees oposicions docents

Vine a CCOO i informa't sobre el procés de concurs oposició.

12/03/2019
Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

De les 37,5 hores de feina que els docents han de realitzar, les lectives són aquelles que es dediquen a la impartició, a fer les classes. Actualment es realitzen 25 hores a infantil i primària i 19h a secundària (18h d’atenció directa). La resta d'hores es dediquen a coordinacions, claustres, reunions amb les famílies, preparació de materials i de les classes,... tasques imprescindibles per combatre el fracàs i l'abandonament.

08/03/2019

El seguiment de la convocatòria de vaga de 24 hores en l'ensenyament, liderada per la Federació d'Ensenyament de CCOO a tot el territori nacional, està servint per evidenciar la bretxa de gènere entre treballadores i treballadors de l'àmbit educatiu, un sector feminitzat clau per acabar amb la desigualtat, discriminació i violència que pateixen les dones dins i fora del mercat laboral.

08/03/2019
CCOO anima a tota la comunitat educativa a sumar-se a les mobilitzacions del 8-M

La Federació d'Ensenyament de CCOO, davant la propera celebració del 8 de març, ha convocat una vaga de 24 hores.

25/02/2019
Professor

La conselleria accepta que els aspirants es puguin dur una còpia dels seus exàmens com la FECCOO havia proposat.Aquest mateix model d’oposició que avui hem aprovat, l’anterior convocatòria 2018 va donar places a un 85% d’interins amb una mitjana de 7 anys d’experiència.

12/02/2019
Fco García de ECCO con Celáa
Demana una resposta immediata als assumptes més urgents

Francisco García, secretari general de la Federació d'Ensenyament de CCOO, s'ha reunit aquest matí amb Isabel Celaá, a qui ha exigit la recuperació de la negociació col·lectiva en l'àmbit docent.

08/02/2019
La Federación de Enseñanza insta al Congreso de los Diputados a aprobar el texto
La Federació d'Ensenyament insta el Congrés a aprovar el text

La cambra alta assumeix i aprova la proposta que la Federació d'Ensenyament de CCOO ha defensat i presentat als diferents grups polítics, consistent en la derogació del RD-Llei 14/2012 i l'aprovació per a tot el territori estatal de la jornada lectiva de 23 hores per al professorat d'Infantil i Primària i de 18 hores per a la resta de docents d'ensenyaments no universitaris.

07/02/2019
proves lomce

CCOO, UGT, STEs i CEAPA (Confederació de mares i pares de l'alumnat) presenten un vot particular en el Consell Escolar de l'Estat i demanen al Ministeri d'Educació i Formació Professional la retirada immediata de l'ordre.

05/02/2019
Vaga 8M
8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Federació d'Ensenyament de CCOO apel·la a la defensa de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i dels drets humans, ia la lluita contra les violències masclistes.

01/02/2019
Junta Personal Docent no Universitari de Menorca

Passat dia 30 de gener es va viure un acte històric per l'illa de Menorca. Es va constituir la primera Junta de Personal no Universitari pròpia de l'illa.

01/02/2019
Lomce
La primera promoció completa acabarà els seus estudis el curs 2020/2021

El sindicat proposa el desenvolupament i augment de les beques i ajudes en els ensenyaments no universitaris, i que aquestes tornin a ser considerades un dret subjectiu, per fer front a l'abandonament educatiu que afecta la població compresa entre els 18 i 24 anys que, després de completar l'Ensenyament Secundari Obligatori, no continua cap tipus de formació.

30/01/2019
Dia escolar de la pau i la no violència

Des FECCOO recalquem la importància de transmetre valors que promoguin la convivència, la diversitat i el respecte entre tota la comunitat educativa.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.