18/01/2019
Junta de Andalucía

El nou govern de la dreta a Andalusia iniciarà el seu camí amb un acord en el sector educatiu que suposarà el començament d'una batalla ideològica contra l'escola pública i el dret a l'educació.

09/01/2019
  • Debat sobre Avantprojecte de Llei Orgànica de derogació de la LOMCE

El dictamen aprovat ahir pel Ple del màxim òrgan consultiu en matèria educativa recull una bona part les propostes de CCOO per enfortir un model educatiu públic, inclusiu i de qualitat.

27/12/2018
Reunión de agentes sociales con la ministra de Política Territorial y Función Pública, Meritxell Batet (julio 2018)

El sindicat repassa els cinc punts pendents que s'abordaran en les pròximes reunions fixades amb l'Executiu per a gener de 2019, com l'eliminació de la taxa de reposició i els condicionants que limiten la capacitat de negociació col·lectiva.

19/12/2018
Imagen de Laura Luelmo que se compartió en redes sociales durante su búsqueda
La jove acabava d'incorporar-se en un institut de Huelva per fer una substitució

El sindicat manifesta la seva repulsa i se suma al dolor i la consternació de familiars i amics, als que transmet el seu condol per la mort de la docent, apareguda amb signes de violència. Al llarg de la jornada, els centres educatius espanyols han convocat un minut de silenci en repulsa pel seu assassinat.

18/12/2018
Document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur”
  • Aquest document implica a agents socials i a tot el Govern en la lluita per una societat més cohesionada.

La formació professional es converteix en un dels eixos al voltant del qual s’articulen aquelles mesures que poden garantir un èxit en la inserció social i laboral, al temps que el canvi de model productiu que les nostres Illes reclamen.

04/10/2018
Acomiadaments els mesos d

El sindicat insta les administracions públiques a que prioritzin la lluita contra l'ocupació precària fent valer els mecanismes que tenen a mà, especialment el de la Inspecció de Treball, per revertir aquesta situació i reduir així la temporalitat.

30/05/2018
Escoletes

Al 2010 les patronals varen guanyar un recurs que impedeix al govern aplicar la regulació educativa pública 0-3, a les guarderies privades. Ara no tenen cap regulació i això provoca situacions com les viscudes. Cal que el Govern exigeixi uns mínims que garanteixen les condicions dels serveis privats que ofereixen a les famílies amb necessitats de conciliació.

29/05/2018
Rebaixes en l
  • Podria continuar la congelació salarial fins a 2020 per a milers de treballadors i treballadores del sector.

Arriben les rebaixes al X Conveni Col·lectiu de centres d'ensenyament privat de règim general o ensenyament reglat sense cap nivell concertat o subvencionat. Després de gairebé un any de negociacions, les organitzacions sindicals UGT, USO i FSIE han decidit acceptar la proposta patronal i signar un nou conveni, assumint unes condicions totalment inacceptables per a CCOO

23/01/2018

El passat 10 de gener es va reunir, per tercera vegada des de la seva constitució, la Mesa Negociadora del XII Conveni Col·lectiu d'Àmbit Estatal de Centres d'Assistència i Educació Infantil. Un cop resolts els problemes de representativitat per part de la patronal, la negociació hauria d'avançar a un ritme superior al que ha portat fins al moment

01/12/2017

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

29/11/2017
Cartell Jubilació a l

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.