Propone un modelo de figuras del profesorado que dificulta la carrera académica y la estabilidad en el empleo.

  • La segona versió de l'avantprojecte empitjora la primera, ja de per si mateix molt qüestionable

El document, que consagra i magnifica la contractació temporal, impossibilita una veritable carrera acadèmica i no garanteix el manteniment de l'Educació Superior com a servei públic.

Imagen de archivo

El sindicat exigeix a la ministra de Política Territorial i Funció Pública un mínim de respecte institucional i rebutja el model de diàleg social que pretén recuperar de temps passats: primer informar a través dels mitjans de comunicació del que pretén fer i, posteriorment, com a fets consumats, traslladar-ho a les taules de negociació.

Presentación del Informe de inicio de curso 2020-2021

  • CCOO reclama 2.500 milions d'euros i la contractació de prop de 71.000 docents
  • El sindicat promourà mobilitzacions en aquelles autonomies que no garanteixin una volta al col·le amb seguretat

Unai Sord, secretari general de CCOO, i Francisco García, secretari general de la Federació d'Ensenyament, han recordat en la presentació de l'Informe de començament de curs. Recuperar la presencialitat amb seguretat que "l'ensenyament a distància fa que es ressenti l'equitat de l'accés a l'educació de nins i nines" i han exigit que s'habilitin les mesures legals necessàries per a garantir que no se superin els 20 alumnes/as per aula.

Interins

INTERINS

En cas de ser interí/na vulnerable o que estiguis en quarentena, consulta l'Ordre 1/2020 relacionada amb la presa de possessió i incorporació al centre.

Google Suite

FORMACIÓ FECCOO-IB

Formació FE-CCOO per docents. Places limitades. Gratuït per l'afiliació. Apunta't ja!

CCOO exige a las administraciones educativas que garanticen una vuelta segura a la presencialidad

ANUNCIA MOBILITZACIONS

El sindicat demanda que la Conferència Sectorial, que se celebrarà demà 27 d'agost, serveixi per a avançar decididament en un retorn a les aules que vetlli per la seguretat de tota la comunitat educativa.

Inversion educativa

NOTA DE PREMSA

Els centres educatius necessiten inversió econòmica per pal·liar els contagis en la comunitat educativa.

Cartell presa possessió

INTERINITATS

Ja estan actius els procediments previs a la incorporació als centres per al curs 2020-21.

Afiliate a CCOO

Hem posat en marxa una via per a afiliar-se molt més ràpida i senzilla. Només amb donar-nos les teves dades de contacte a través d'aquesta pàgina web, te telefonam per demanar-te la resta de la informació i que puguis comptar com més aviat millor amb els avantatges de l'afiliació al sindicat. La quota sindical és deduïble en la declaració de la renda i a més et dóna dret a una assegurança de vida en cas d'accident.

21/09/2020
Pautas MUFACE para mutualistas Covid-19
MUFACE

MUFACE ha extremat les mesures de precaució, habilitant diferents canals per a la sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars en paper corresponent a octubre.

Cartell general

´FORMACIÓ: FECCOO-IB

  • En procés d'homologació

Descobreix els programes formatius que arrenquen amb el nou curs escolar.

Dubtes generals COVID-19

  • Dubtes generals
  • Centres Coordinadors EDUCOVID
  • Telèfon per a famílies: Dubtes en el àmbit educatiu

Resol els teus dubtes en els telèfons i correus electrònics habilitats per a consultes Covid-19.

2n tramit

INTERINITATS

Totes les persones interines poden participar del tràmit obert de l'11 de setembre a les 15h fins al 14 de setembre a les 12h. L'adjudicació de les places es farà el mateix dia 14.

Foto: CDC on Unsplash

  • En l'actualitat es considera que tenen baixa probabilitat d'exposició al virus

La Federació d'Ensenyament denuncia que l'actual classificació dels i les professionals de l'àmbit educatiu, socieducativo i assistencial com a personal de risc de nivell 1, el més baix, no s'ajusta a la seva exposició real i dificulta la protecció de la seva salut, i remitent una carta a la ministra d'Educació i FP, Isabel Celaá, i al ministre de Sanitat, Salvador Illa, exigint una modificació a l'alça.

Portada El món rar de Mermel

17 DE MAIG

Amb motiu del 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha preparat una sèrie de materials didàctics per trencar amb els estereotips i rols de gènere, destinats a l'alumnat d'Infantil i Primària, amb la intenció de dotar d'eines i estratègies per viure les diferències com un element enriquidor.

Des de la FECCOO (Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres) donem les gràcies a les i els professionals de l'educació que dia a dia continuen treballant. El nostre aplaudiment és per vosaltres.

Catala EBAP 2020

En relació amb les proves de català previstes per a aquest mes de setembre, l’EBAP informa que, arran de l’evolució de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, s’ha modificat el punt 22 de les instruccions per les quals es regeix el Pla de Formació de Llengua Catalana de l’EBAP de 2020. Així, s’ofereix als examinands la possibilitat d’optar entre presentar-se a la prova enguany o reservar el dret d’examen per a la convocatòria de l’any que ve.

muface

MUFACE

Publicada la Resolució de 3 d'agost de 2020, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es convoquen ajudes assistencials per a l'any 2020.

Seguretat per alumnat, famílies i docents

SALUT LABORAL

Atenció al personal vulnerable al Covid. Des del 15 d'agost, les persones en risc poden sol·licitar la seva avaluació al Servei de Prevenció, independentment d’haver realitzat o no la sol·licitud el curs anterior 

@FECCOOIB

FE-CCOO Illes

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.